محسن عباسزاده جانشین مجری طرح سامانه انتقال آب به دریاچه ارومیه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، درباره تأثیر بارشها و اقدامات وزارت نیرو بر احیای دریاچه ارومیه اظهار داشت: هم بارش ها و هم ساخت سد کانی سیب در احیای دریاچه ارومیه موثر بودند. قطع به یقین چیزی که میتواند اقلیم و اکولوژی ما را زنده کند، شرایط آب و هوایی و بارشها و نزولات آسمانی است که تبدیل به جریانهای روان در رودخانهها و مسیرهای مختلف کشور خواهد شد.
وی افزود: کاری که ما باید به عنوان وزارت نیرو انجام دهیم این است که سازههایی ایجاد کنیم که بتواند مدیریت صحیح برای انتقال و زمانبندی انتقال آب داشته باشد. ایجاد چنین سازهها و مدیریت و برنامهریزی برای این سازهها همان شکر نعمتی است که برای بارشها خواهد بود.
جانشین مجری طرح سامانه انتقال آب به دریاچه ارومیه درباره میزان اعتبار تخصیص داده شده برای پروژه احیای دریاچه ارومیه گفت: تا امروز به لحاظ کارهای سختافزاری و کارهایی که باید وزارت نیرو انجام دهد برای انتقال آب از سمت کانی سیب به سمت دریاچه ارومیه انجام شده و حدوداً ۵۲۰۰ میلیارد تومان هزینه داشتهایم. اگر قیمت روز را در نظر بگیریم، حدوداً ۱۶۰۰۰ میلیارد تومان کل مجموعه سد کانی سیب، بند بادین آباد و تونل انتقالی است.
عباس زاده بر اهمیت همافزایی میان شرایط آب و هوایی و اقدامات وزارت نیرو برای احیای دریاچه ارومیه تأکید کرد.
وی همچنین به سرمایهگذاریهای کلان در این پروژه اشاره کرد و خاطرنشان کرد که با ایجاد سازههای مدیریت انتقال آب، میتوان از بارشهای الهی به بهترین نحو بهرهبرداری کرد.
انتهای پیام/