وزیر جهادکشاورزی از تصمیم دولت چهاردهم در تغییر برخی فرایندهای اجرایی برای خدمترسانی مناسب به مردم خبر داد و این تغییرات را از جمله راهکارهای رفع برخی موانع برشمرد.
خبرگزاری میزان – به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری در سفر به استان سمنان، در نشست با بهره برداران و تولیدکنندگان شهرستان گرمسار اظهار کرد: دولت چهاردهم دولت وفاق ملی است و به تمام شعارها و وعدههای انتخاباتی خود عمل خواهد کرد.
وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه اولویت اول ما در دولت چهاردهم خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است تصریح کرد: سیلوی گرمسار حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید برای فصل برداشت محصول جدید این سیلو آماده بهره برداری باشد که دستورات لازم در این خصوص داده شده است.
وی درباره با اشاره به اینکه تخصیص نهادههای مدتدار هر چه سریعتر عملیاتی خواهد شد بیان داشت: در زمینه گوشت در گذشته اقدامات خوبی انجام شده و ما هم بخشهایی که نیازمند اصلاح است را بررسی و اصلاح خواهیم کرد تا مشکلی در تامین و عرضه به وجود نیاید.
نوری تاکید کرد: کره تولیدی در کشور باید ابتدا بازارهای داخلی را تامین کند و در مرحله بعد صادر شود، برنامه انسجام بخشی به بازار داخل و پویایی بازار صادرات در دست اقدام است.
وی با تاکید بر اینکه باید تولیدی در کشور باشد تا بتوانیم برای آن برنامه ریزی کنیم، عنوان کرد: اولویت اول وزارت جهادکشاورزی تولید و تولیدکننده است و در کنار آن بازار هم از اهمیت برخوردار است.
وزیر جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: مسئولین و ذی نفعان بخشهای دولتی و خصوصی باید به آرامش در بازار کمک کنند و مراقب بیان نظرات خود باشند و از بزرگنمایی بپرهیزند تا باعث تلاطم در بازار نشود.
وی ادامه داد: نا هماهنگی در بازار جوجه باید برطرف شود. پروسه تولید گوشت مرغ از منظر دان، از ورود به مرغداری تا خروج مرغ در سامانه بازارگاه بارگذاری، رصد و کنترل میشود و در حال ارتقا آن به سمت جوجه یک روزه و کشتارگاه هستیم تا کل زنجیره رصد و کنترل شود تا در حق تولید کننده اجحاف نشود.
نوری تصریح کرد: در زمینه کمک به صندوقهای کشاورزی مشکلی وجود ندارد و در هر بخش که نیاز باشد از املاک مازاد برای افزایش سرمایه صندوقها استفاده خواهد شد.
وزیر جهاد کشاورزی در مورد کاربری اراضی کشاورزی هم تاکید کرد: قانون حفظ کاربری در حال اصلاح و ارسال به مجلس است.
وی در رابطه با انتقال آب کشاورزی به مزارع گفت: در شرایط بحران آب، انتقال آب از طریق لوله یکی از اقداماتی است که میتوانیم انجام دهیم تا آب در سیستمهای آبیاری نوین به مزارع و باغات برسد که در این زمینه تکلیف قانونی داریم.
نوری در پایان عنوان کرد: برای تعیین قیمت گندم چند مورد وجود دارد که قیمت گندم وارداتی یکی از موارد است، در حال حاضر قیمت گندم وارداتی حدود ۱۵ هزار تومان است. نرخ برابری، تورم و قیمت تمام شده محصول برای کشاورز مولفه دیگر تعیین کننده قیمت گندم در کشور است که با بررسیهای انجام شده قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید گندم تصویب شد.
انتهای پیام/