وی افزود: مراکز کارآفرینی در دولت سیزدهم گزارش های کف بازار کار را به طور دقیق ارائه می دهند.
بیرانوند تاکید کرد: هیچ دولتی پیش از این گزارش مردم را به خود مردم واگذار نکرده بود، آن هم در حوزه اشتغال که حساسیت زیادی دارد.
وی توضیح داد: در سامانه رصد و پایش بر اساس کدملی اطلاعات در دسترس این مراکز قرار دارد و ما از آنها می خواهیم ببینند چه اتفاقی افتاده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص سپردن کار نظارت به این مراکز گفت: این مراکز قابلیت آموزش و فرهنگ سازی را در کشور دارند و یکی از مهم ترین دلایل ما این بود که ارتباط بین مراکز مشاوره ما و بخش واقعی اقتصادی و کف بازار کار در کشور برقرار شود.
وی افزود: بخشی از این هدف محقق شد و ارتباط تنگانگی بین مراکز و کسب و کارهای واقعی در کشور در حال شکل گیری است.
کریمی بیرانوند تاکید کرد: این یک همکاری بزرگ حاکمیتی و بخش خصوصی و مثال کامل هم افزایی در بخش مردمی است و کارنامه درخشانی دارد.
معاون وزیر کار اشاره کرد: در سال پیش رو می خواهیم کسانی که در کسب و کار خود دچار مشکل هستند به سمت این مراکز بیایند.
وی گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قصد معرفی بیشتر مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را داریم و هدف ما این است که این مراکز را به صنایع، شرکت ها و شهرک های صنعتی و … برسانیم و شما را به بازوی توانمند کسب و کارها تبدیل کنیم.
کریمی بیرانوند تاکید کرد: تا زمانی که مراکز بتوانند کارایی خود را به کسب و کارها نشان دهند دیگر نیاز به حاکمیت به جز برای نظارت نیست.
وی همچنن ورود به حوزه اشتغال فارغ التحصیلان را نیز به مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی پیشنهاد داد و گفت: کار در شان فارغ التحصیلان با فرهنگ سازی و ایجاد درآمد پایدار اتفاق می افتد و می توانید در این حوزه نظر بدهید و گفت و گو کنید.
بیرانوند با بیان اینکه در کارآفرینی به دنبال تبدیل نظرهای خلاقانه به ارزش و تولید ارزش از نظرهای خلاقانه هستیم افزود: در کارآفرینی همچنین به دنبال افزایش بهره وری و اصلاح فرایند ها و ذهنیت هستیم و شما در مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی می توانید آن را انجام دهید.
در این نشست، روسای کمیسیون های تخصصی کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی از معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احکام خود را به صورت نمادین دریافت کردند.
انتهای پیام/