به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، صحبت از قاچاق روزانه 25 تا 30 میلیون لیتر سوخت کشور، هر شنونده ای را به تعجب وا می دارد که چطور سالهاست سرمایه های ملی با این حجم عظیم به صورت روزانه از دست می رود.
در پیگیری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، در نقاط مختلف کشور صدها مورد تخلفاتی کشف شده که هر کدام به نوعی منشأ شکل گیری فرآیندی مرتبط با قاچاق سوخت بوده اند؛ به عبارتی قاچاق سوخت فقط در مرزها جاری نیست؛ بلکه منشأ و عوامل آن در نقاط مختلف کشور و در نقاط غیرمرزی به شیوه های مختلف در جریان است.
در شش ماه اخیر بالغ بر 300 محل ذخیره سوخت قاچاق در 19 استان که تحت نظر 10 شبکه سازمان یافته قاچاق قرار داشتند توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شدند.
بر اساس اعلام سازمان اطلاعات سپاه این اقدامات فاز نخست برخورد با قاچاقچیان سوخت است و شناسایی و دستگیری عوامل تا 3 فاز دیگر با همکاری فراجا و وزارت اطلاعات ادامه خواهد داشت.
یکی از نقاطی که تحت رصد چندماه اخیر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی بوده و بیش از 100 نقطه در آن از فعالیت های مخرب مرتبط با قاچاق سوخت شناسایی شده، شهرک صنعتی شورآباد در جنوب تهران است. در گزارش تسنیم که در بازدید از یکی از این نقاط در این شهرک صنعتی تهیه شده، متخلفان با جمع آوری بنزین از سطح شهر و اطراف آن و دپو در این محل، برای فروش سوخت، آن را به تینر و حلال های ویژه تبدیل می کردند.
انتهای پیام/