قیمت دلار از آغاز فعالیت بازار در روز دوشنبه در نیمه بالایی کانال هشتم و در محدوده کریدور ششم نوسان داشت و در مقایسه با روز گذشته تنها دو پله افزایش را تجربه کرد. با این حال، این قیمت در پایان معاملات نقدی همان روز به مرز کانال نهم از کریدور ششم رسید.
به گزارش بنکر (Banker)، شایان ذکر است که دلار در روز یکشنبه به دلیل صدور سیگنالهای مثبت، از جمله از سرگیری مذاکرات هستهای در ژنو، بهبود روابط منطقهای با سفر وزیر اقتصاد به عربستان و احتمال آتشبس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، شاهد کاهش قیمت بود.
بازارساز با مشاهده نزدیکی قیمت دلار به قلههای تاریخی در کریدور هفتم، به سرعت تدابیری اتخاذ کرد تا بازار ارز تحت کنترل قرار گیرد. با این حال، روز دوشنبه قیمت دلار مجدد صعود کرد و در کانال بالاتری قرار گرفت.
اما چگونگی رفتار دلار چه معنایی دارد؟ چرا دلار که در روز یکشنبه با کاهش ۱،۸۰۰ تومانی روبرو بود، مجدداً افزایش یافت؟ آیا روند صعودی دلار ادامهدار خواهد بود؟
پیشبینی قیمت دلار
با توجه به اینکه سمیت هیچکدام از سیگنالهای مثبت سیاسی نقض نشده و سیگنال منفی دیگری به بازار ارسال نشده است، رشد تدریجی و آرام قیمت دلار در معاملات نقدی روز دوشنبه میتواند به دلیل افزایش تقاضا در منطقهای جذاب برای خرید قلمداد گردد.
معاملهگران با پیشبینی اینکه قیمت دلار مجدداً به کریدور هفتم نزدیک میشود و در این بازه قیمتی پیشروی خواهد کرد، به محض مشاهده کاهش دو کانالی دلار در روز یکشنبه، فرصت خرید را شناسایی کرده و وارد بازار شدند.
این تقاضا حتی در قیمت دلار پشت خطی نیز محسوس بود و توانست خود را تا نیمه کانال نهم از کریدور ششم بالا بکشد و برای ورود به کریدور هفتم آماده نماید.
علی صادقین، کارشناس بازارهای مالی، پیشتر در گفتوگو با تجارتنیوز تصریح کرده بود که قیمت دلار تا زمان تحویل دولت آمریکا به رئیسجمهوری جدید این کشور، افزایشهای نوسانی حدود دو هزار تومانی خواهد داشت، اما در همین منطقه فعالیت خواهد کرد.