فرشید پورحاجت، دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن به وضعیت ناترازی مسکن در ایران پرداخته و هشدار میدهد که در صورت عدم اتخاذ تدابیر مناسب، ممکن است وضعیت به مراتب بدتر شود.
به گزارش بنکر (Banker)،کمبود مسکن در کشور به یک بحران جدی رسیده است. با وجود آمارهای متفاوت درباره تعداد خانههای خالی و اطلاعات ارائهشده توسط دولت در خصوص ساخت و ساز، برخی کارشناسان بر این باورند که کمبود مسکن به بیش از ۶ میلیون واحد رسیده است.
در این مقطع، کارشناسان تأکید میکنند که حتی اگر خانههای خالی و سایر موارد به بازار مسکن اضافه شوند، این اقدام نمیتواند مشکل کمبود مسکن را حل کند.
در حال حاضر، روند ساخت و تولید مسکن کاهش یافته و به جای ساخت خانههای جدید، مردم و انبوهسازان به خرید و بازسازی خانههای کلنگی روی آوردهاند.
سیاستگذاری چالشبرانگیز برای خانهاولیها
فرشید پور حاجت با تأیید ناترازی و کمبود مسکن در ایران، معتقد است که سیاستگذاریهای دو دهه اخیر به این وضعیت منجر شده است.
او هشدار میدهد که باید در این زمینه اقداماتی انجام شود، وگرنه ممکن است آینده اوضاع نامناسبتری داشته باشیم. همچنین، پور حاجت به این نکته اشاره کرد که وامها و تسهیلات مسکن در شرایط تورمی تأثیر خود را از دست دادهاند و سیاستگذاری برای خانهاولیها در این شرایط چالشبرانگیز است.