رییس پلیس فتا البرز در مورد شیوههای کلاهبرداری با ارسال پیامکهایی که به منظور جلب توجه مردم به سهام عدالت طراحی شده، هشدار داد.
به گزارش بنکر (Banker)، وی اعلام کرد که این پیامکها معمولاً همراه با بدافزارهایی هستند که اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را سرقت میکنند.
با توجه به افزایش موارد کلاهبرداریهای اینترنتی در سالهای اخیر و ارسال پیامکهای جعلی با مضامین مختلف از جمله سهام عدالت، قوه قضاییه و اعطای وام، این مشکل هنوز هم قربانیان خود را دارد.
این گونه کلاهبرداران بهویژه در نزدیک به پایان سال و زمان پرداخت سود سهام عدالت، فعالیتشان را افزایش میدهند.
سرهنگ رسول جلیلیان تأکید کرد که این کلاهبرداران با فریب افراد به کلیک روی لینکهای ارسالشده، آنان را به درگاههای بانکی جعلی هدایت میکنند.
سهلانگاری کاربران مجوزی برای این کلاهبرداران ایجاد کرده است تا بهراحتی از اطلاعات حسابهای بانکی سودجویانه استفاده کنند.
وی در ادامه گفت که پیامکهای رسمی از سرشمارههای معتبر ارسال میشود .
شهروندان باید از کلیک بر روی لینکهایی که از شمارههای ناشناس و شخصی دریافت میشود، خودداری کنند.
لازم به ذکر است که هنوز زمان پرداخت سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۲ مشخص نیست و اخباری که به پرداخت سودهای دو میلیون و چهار میلیون تومانی اشاره دارد، هنوز تأیید نشده است.
به همین دلیل، اکثر درگاههای اینترنتی و پیامکهای ارسالی در خصوص سهام عدالت مشکوک و احتمالاً آلوده به بدافزار هستند.
هموطنان باید آگاه باشند که وزارت اقتصاد اعلام کرده که سود سهام عدالت در روزهای پایانی سال پرداخت خواهد شد و هیچگونه پیامکی یا آدرس درگاهی از طرف سازمانهای معتبر برای خدمات سهام عدالت ارسال نمیشود.
در صورت عدم واریز سود به حساب سهامدار، میتوانند به سامانههای سجام (sejam.ir) و سامانه سهام عدالت (sahamedalat.ir) مراجعه کنند و مشکل را رفع نمایند.