به گزارش روابط عمومی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، احمد فائقی رازیان افزود: فرآیندهای قبلی را هم باید بدانیم زیرا به صرف اینکه کاری انجام میدهید دانش خود را در آن حوزه محدود نکنید، بهخصوص در کار اجرایی سازمان باید زنجیره فرآیندی کار را از صفر یعنی تحویل کالا و تشکیل پرونده تا مرحله صد یعنی تعیین تکلیف کالا بدانید تا مسلط باشید.
وی تصریح کرد: با نبود تسلط و اینکه اطلاعات لازم را نداشته باشید امکان اشتباه وجود دارد، به ویژه آنکه دادههای شما به سایر دستگاهها و سامانهها ارسال میشود.
مدیرکل هوشمندسازی و امنیت فضای مجازی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: سامانه یکپارچه اموال تملیکی (سیات) برخلاف سامانه علمیاتی که هنوز با آن کار میکنیم و در بخش تعیین تکلیف به آن وابسته هستیم، از نظر مالکیت فقط در اختیار سازمان نیست چون با سایر دستگاهها و سامانهها مثل سامانه جامع انبارها و سامانه مدیریت پرونده قاچاق که مربوط به تعزیرات است، تبادل داده داریم.
وی افزود: اینکه در بخشهای مختلف دائم تاکید میشود در ثبت اطلاعات دقت کنید برای اینکه مثل تیری است که رها میشود و امکان ویرایش و ابطال قبض انبار وجود ندارد.
انتهای پیام/