به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس نتایج بررسیهای انجام شده، وزن گوشت قرمز عرضهشده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد 1403 جمعاً 33٬167 تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج آمارگیری مرکز آمار، گوشت گاو و گوساله با 18٬310 تن، 55٫2 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 11٬626 تن، بز و بزغاله با 2٬468 تن، و سایر انواع دام با 763 تن، بهترتیب 35٫1 درصد، 7٫4 درصد و 2٫3 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد 1403 با ماه مشابه سال 1402 نشاندهنده کاهش 28 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در خرداد 1403 نسبت به ماه مشابه سال 1402 برای گوسفند و بره 38 درصد، برای بز و بزغاله 14 درصد، برای گاو و گوساله 23 درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش 26 درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر 5 درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد 1403 نسبت به ماه قبل (اردیبهشت) در حدود 2 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/