کریس اسکینر، کارشناس حوزه فناوری مالی (فینتک)، در نشست آموزشی حاشیه یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت به بررسی این موضوع پرداخت .
به گزارش بنکر (Banker)،وی اظهار داشت: دولتهایی نظیر چین که همواره در تلاش برای ممنوعیت بیتکوین بودهاند، در این زمینه موفق نبودهاند. این حقیقت نشان میدهد که فناوریهای نوین نظیر رمزارزها خارج از کنترل دولتها قرار دارند.
تغییرات ایجاد شده توسط نسل جوان در عصر فناوری
اسکینر در این کنفرانس بر اهمیت درک تغییرات توسط نسل جوان که در عصر فناوری پرورش یافتهاند، تأکید کرد و افزود که این نسل در صورت عدم تأمین نیازهایشان توسط بانکها، خود راهحلهای مناسبی را پیدا خواهند کرد.
وی اشاره کرد که بانکهایی مانند جیپی مورگان که مدیران خود را به تجربه مسیر مشتری ملزم میکنند، در کسب موفقیتهای بیشتر به مراتب پیشروتر هستند. این بانکها از طریق بررسی فرآیندهای مشتری، نقاط قابل بهبود را شناسایی میکنند.
چالشهای پیش روی بانکهای سنتی در راهاندازی بانکهای دیجیتال
او همچنین به چالشهایی که بانکهای سنتی در راهاندازی بانکهای دیجیتال با آن مواجه هستند، اشاره کرد و بیان داشت که اغلب بانکهایی که سعی در ایجاد بانکهای دیجیتال جداگانه دارند، در این مسیر دچار اشتباه میشوند. این بانکها معمولاً بودجههای قابل توجهی را برای این پروژهها اختصاص میدهند، اما تنها نتیجهای که میگیرند، کالیبرلیزهکردن مشتریان خود است.
بانکهای سنتی دیجیتالی شوند
اسکینر توصیه کرد که به جای راهاندازی بانکهای دیجیتال مستقل، بهتر است بانکهای سنتی دیجیتالی شوند. او به نمونههای موفقی از بانکهایی چون جیپی مورگان، بیبیوای و دیبیاس اشاره نمود که به بانکهای دیجیتال تبدیل شدهاند و از مدلهای فناوری مشابه اسپاتیفای، نتفلیکس و گوگل الهام گرفتهاند و ساختارهای مدیریتی خود را به منظور جذب و نگهداری نیروی کار دیجیتال تغییر دادهاند.
در پایان، اسکینر بر ضرورت ایجاد تعادل بین نوآوری و تنظیم مقررات تأکید کرده و بیان داشت که تنظیمگران باید ساختارهای مجوزی را به گونهای طراحی کنند که از یک سو نوآوری را تشویق کند و از سوی دیگر، امنیت مالی و پایداری سیستم را حفظ نماید. وی تأکید کرد که بانکها باید تغییرات را بپذیرند و به جای ترس از نوآوریهای جدید، از آنها بهرهبرداری کنند.