تحلیلهای بازارها حاکی از این است که احتمال ۷۷ درصدی برای پذیرش بیتکوین توسط حداقل یکی از شرکتهای گروه «هفت غول فناوری» (Magnificent 7) در سال ۲۰۲۵ وجود دارد.
به گزارش بنکر (Banker)، این آمار که در گذشته به ۴۹ درصد برآورد شده بود، با افزایش قابل توجهی روبهرو شده است.
رشد پذیرش بیتکوین به همراه حمایتهای دولت آینده دونالد ترامپ، انتظارات برای پیوستن شرکتهای بزرگ به این عرصه را تقویت کرده است.
غولهای فناوری بیتکوین را در ترازنامههای خود قرار دادند
در میان غولهای فناوری شامل اپل، مایکروسافت، آلفابت، انویدیا، آمازون، متا و تسلا، این شرکت تسلا به رهبری ایلان ماسک است که در طول سه سال گذشته، بیتکوین را در ترازنامه خود نگه داشته است.
مایکل سیلور، مدیر اجرایی مایکرواستراتژی، به طور فعال در تلاش است تا شرکتهایی نظیر مایکروسافت و دیگر غولهای فناوری را به پذیرش بیتکوین ترغیب کند.
بیتکوین یک نوآوری در حوزه فناوری است
او اخیراً تأکید کرده است که بیتکوین موج جدیدی از فناوری است که مایکروسافت نباید آن را از دست بدهد، هرچند که سهامداران این شرکت به پیشنهاد او پاسخ منفی دادهاند.
سیلور همچنان به استراتژی حمایت از بیتکوین پایبند است و قصد دارد جلسهای ویژه با سهامداران برگزار کند تا به بحث و برنامهریزی برای افزایش سرمایه و خرید بیشتر بیتکوین بپردازد.
مایکرواستراتژی همچنین برای تقویت حداکثری استراتژیهای خود، پیشنهاد افزایش تعداد سهام نوع A از ۳۳۰ میلیون به ۱۰.۳۳ میلیارد برسد.
همچنین افزایش سهام ممتاز از ۵ میلیون به ۱.۰۰۵ میلیارد را مطرح کرده است.
این شرکت اعلام کرده که این افزایش سرمایه از برنامه سهساله «۲۱/۲۱» حمایت خواهد کرد.
برنامه «۲۱/۲۱» با هدف جمعآوری ۲۱ میلیارد دلار از طریق سهام و ۲۱ میلیارد دلار از طریق ابزارهای درآمد ثابت، شامل بدهی، اوراق قابلتبدیل و سهام ممتاز طراحی شده است .
به دنبال تأمین سرمایه ۴۲ میلیارد دلاری برای خریدهای آتی بیتکوین توسط مایکرواستراتژی است.
گزارشها حاکی از آن است که این شرکت ممکن است بخشی از ۸۸ میلیارد دلار ذخایر نقدی خود را به بیتکوین اختصاص دهد.